Hugo Hedlund

Preskriberad pirat

I dag har jag färdigställt och skickat in min sista examination (förutom C-uppsatsen) på programmet. I en av mina examinationer diskuterade jag utifrån Activity Theory hur musikindustrin och piratrörelsen har samverkat och bidragit till framväxten av olika strömmande musiktjänster.

Efter att jag skickat in examinationerna fick jag eftermiddagen ledig till att göra saker som jag annars inte tar

2014-03-26 17.15.35

mig tid till, i det här fallet att grovstäda. Som av en händelse hittade jag några av mina egna tidiga piratalster från tiden då en bränd plastbit var guld värt. Det som i dag är värt något är knappast själva skivan just

eftersom tillgången till musiken ser så annorlunda ut i dag. Dock är det ju lite kul med skivfodral, booklets och så vidare. Men det roligaste att hitta var de mest avancerade kopior jag gett mig på att göra: där omslagen avbildats för hand.

För att undvika vidare pinsamheter låter jag bli att räkna ut hur gammal jag var när det här gjordes.

Post navigation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *