Hugo Hedlund

Make it work!

I dag har varit en sån där dag då man skrotar allt som man arbetat med och börjar om från början eftersom det jobb som var gjorts innan helt enkelt inte höll måttet. Just i dag handlar det om att C-uppsatsen jag är i färd att börja skriva kommer att byta fokus. Twitter visade sig vara en alltför oregerlig best till studieobjekt utifrån vår valda infallsvinkel. Därför är det bara att göra om och göra rätt.

Jag prenumererar dock inte på uppfattningen att tid som spenderats på saker som i slutändan inte kommer att användas är bortkastad tid. Klyschigt nog tror jag att det är misstagen vi gör som kan bidra med de största lärdomarna. Jag vill här göra en koppling till de på många sätt briljanta Project Runway-programmens (och det ännu mer briljanta Under The Gunnss) mentor-nestor Tim Gunn och hans närmast patenterade ”Make it work”, men det orkar jag inte. Kanske en annan gång

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *