Hugo Hedlund

#blogg100 post mortem

Det här med #blogg100 dog ju som för mig. En vecka av att publicera sånt som Tumblr är till för, samt en tempoökning i C-uppsatsskrivandet gjorde att ett kontinuerligt bloggande blev för slitigt och oinspirerat. Då jag dessutom inte tycker att det känns särskilt meningsfullt att göra omskrivningar av standardinlägg runt Creative Commons (av vilka jag har sett minst sju individuella inlägg om inom ramen för taggen) så är det ganska skönt att inte känna sig tvingad att dagsblogga.

Trots detta tycker jag ändå att det har varit givande att under en period tvinga mig själv till att blogga då det har levandegjort en del av de tankar jag har kring behovet av att uppvärdera bloggen som uttrycksform. Jag tror och hoppas att jag framöver kommer att vara bättre på att utnyttja bloggen än vad jag har varit under det gångna året (vilket i och för sig inte behöver vara någon större bedrift). För vardagsbruk fyller dock Twitter mitt behov av digitalt kvittrande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *