Hugo Hedlund

Mobilskanner

De senaste tre åren har jag som student haft stor nytta av olika skannings-appar för att snabbt och läsbart få med mig dokument som jag inte orkar släpa runt på. Jag hade här tänkt skriva ett längre inlägg som skulle vara en jämförelse av skannings-appar till Android. Det känns dock onödigt när det går att visa skillnaden istället. Under de senaste två åren har Mobile Doc Scanner varit vinnare på walk-over eftersom den har varit i princip ensam med de funktioner jag är intresserad av (klarar av långa batch-dokument, autokorrigering och bra delningsfunktioner). Cam Scanner är dock det nya svarta. Allt som MDScan gjorde gör Cam Scanner bättre och snyggare.

‘Nuff said, det är bara att jämföra resultaten:

MDScan: Öppen Innovation scan

Cam Scanner: Understanding E-government scan

Bilderna är inte tagna under samma förhållanden men jag har valt ut representativa bilder för båda apparna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *